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Asas de frango picantes

As famosas chicken wings, marinadas e assadas no forno.

Estas são mesmo para comer à mão!



As famosas chicken wings, marinadas e assadas no forno, Estas são mesmo para comer à mão!
Asas de frango picantes


Todos adoram estas asinhas picantes e nunca sobra nenhuma... Para uma entrada de um almoço em família ou para uma refeição ligeira, são espetaculares.



Asas de frango picantes

Ingredientes


Estas quantidades dão para 4 pessoas, como aperitivo.

  • 500 gr de asinhas de frango

  • 2 colheres de sopa de óleo

  • 1 colher de chá de sumo de limão

  • 1 colher de sopa de paprika

  • 1 colher de chá de cominhos moídos

  • 1/2 colher de chá de manjerona (ou orégãos)

  • 1/2 colher de chá de piripiri em pó (ou a gosto)

  • Sal e pimenta

  • 2 iogurtes naturais (sem açúcar)

  • Salsa picada

  • 1 colher de chá de vinagre de arroz

Como fazer:


  1. Parta as asinhas ao meio, ficando com a parte mais carnuda separada das duas mais fininhas da ponta. Ponha as asinhas numa taça grande e tempere com sal e pimenta.

  2. Para a marinada, juntar o óleo, sumo de limão, paprika, cominhos, manjerona e piripiri. Envolver as asinhas nesta mistura. e deixar marinar, pelo menos durante 1 hora num recipiente hermético à temperatura ambiente.

  3. Entretanto, aquecer o forno a 200ºC e forrar um tabuleiro com papel de alumínio.

  4. Dispor as asinhas de frango no tabuleiro e levar ao forno por 40-45 minutos, até ficarem bem assadas e tostadinhas.

  5. Para o molho, juntar o iogurte com a salsa e o vinagre. Provar e temperar.

  6. Servir as asinhas com o molho.




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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

Notes
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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

Instructions

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Beef Wellington
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Fusion Wizard - Rooftop Eatery in Tokyo

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Beef Wellington

Beef Wellington is a luxurious dish featuring tender beef fillet coated with a flavorful mushroom duxelles and wrapped in a golden, flaky puff pastry. Perfect for special occasions, this recipe combines rich flavors and impressive presentation, making it the ultimate centerpiece for any celebration.

4 Servings

813 calories / Serve

Prep Time:

30 mins

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30 mins

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30 mins

Prep Time:

30 mins

classificação média é 3 de 5

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