Baked Beans com salsichas
Se para a maioria das crianças uma refeição de salsichas é a melhor refeição do mundo, porque não fazer-lhes a vontade de vez em quando?
Feijão com salsichas é uma combinação espetacular que, numa só panela, vai dar alegria a grandes e pequenos.
Só dois ingredientes fundamentais: baked beans enlatados e salsichas frescas.
Uma refeição super económica, simples e deliciosa, o que mais se pode pedir?
Baked beans com salsichas
Ingredientes
2 colheres de sopa de óleo
12 salsichas frescas
2 cebolas laminadas ou picadas
2 dentes de alho picados
1 pimento vermelho em cubos
1 colher de chá de pasta chipotle (opcional)
2 colheres de chá de paprika
1 colher de sopa de pasta de tomate
100 ml de vinho branco
200 ml de caldo de galinha
400 ml de baked beans (lata)
275 gr de tomate cherry
Confeção
Numa panela grande saltear as salsichas no óleo até ficarem bem tostadas a toda a volta. Não sobrepor as salsichas para que todas toquem no fundo do tacho. Ir retirando para um prato e fazer por fases. Retirar e reservar.
Na mesma panela, deitar a cebola, o alho e o pimento e refogar alguns minutos.
Juntar a pasta chipotle (caso use), a paprika e a pasta de tomate. Deitar o vinho, o caldo e os feijões em lata com o molho. Deixar levantar fervura e adicionar as salsichas reservadas.
Quando levantar fervura, tapar e deixar cozer por 25-30 minutos.
Por fim, juntar os tomates chérry e deixar cozer uns minutos destapado. Os tomates devem ficar cozidos mas não desfeitos.
Servir com pão torrado ou com arroz branco.
Um sabor surpreendente que aquece a alma.
Vai querer guardar esta receita!
Experimente e depois, por favor deixe um comentário.
1
Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
1
Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
1
Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
1
Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
Notes



1
Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



1
Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



1
Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



1
Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.
Instructions
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Beef Wellington

Fusion Wizard - Rooftop Eatery in Tokyo
Author Name

Beef Wellington
Beef Wellington is a luxurious dish featuring tender beef fillet coated with a flavorful mushroom duxelles and wrapped in a golden, flaky puff pastry. Perfect for special occasions, this recipe combines rich flavors and impressive presentation, making it the ultimate centerpiece for any celebration.
4 Servings
813 calories / Serve
Prep Time:
30 mins
Prep Time:
30 mins
Prep Time:
30 mins
Prep Time:
30 mins
Only you can see this banner. For editing purposes, a sample recipe is displayed. To show the widget on your live site, open the Settings Panel and assign a recipe to specific posts using the Dashboard.
Comments