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Baked Beans com salsichas

Se para a maioria das crianças uma refeição de salsichas é a melhor refeição do mundo, porque não fazer-lhes a vontade de vez em quando?

Feijão com salsichas é uma combinação espetacular que, numa só panela, vai dar alegria a grandes e pequenos.





Só dois ingredientes fundamentais: baked beans enlatados e salsichas frescas.

Uma refeição super económica, simples e deliciosa, o que mais se pode pedir?



Baked beans com salsichas


Ingredientes

  • 2 colheres de sopa de óleo

  • 12 salsichas frescas

  • 2 cebolas laminadas ou picadas

  • 2 dentes de alho picados

  • 1 pimento vermelho em cubos

  • 1 colher de chá de pasta chipotle (opcional)

  • 2 colheres de chá de paprika

  • 1 colher de sopa de pasta de tomate

  • 100 ml de vinho branco

  • 200 ml de caldo de galinha

  • 400 ml de baked beans (lata)

  • 275 gr de tomate cherry

Confeção


  1. Numa panela grande saltear as salsichas no óleo até ficarem bem tostadas a toda a volta. Não sobrepor as salsichas para que todas toquem no fundo do tacho. Ir retirando para um prato e fazer por fases. Retirar e reservar.

  2. Na mesma panela, deitar a cebola, o alho e o pimento e refogar alguns minutos.

  3. Juntar a pasta chipotle (caso use), a paprika e a pasta de tomate. Deitar o vinho, o caldo e os feijões em lata com o molho. Deixar levantar fervura e adicionar as salsichas reservadas.

  4. Quando levantar fervura, tapar e deixar cozer por 25-30 minutos.

  5. Por fim, juntar os tomates chérry e deixar cozer uns minutos destapado. Os tomates devem ficar cozidos mas não desfeitos.

  6. Servir com pão torrado ou com arroz branco.

Um sabor surpreendente que aquece a alma.

Vai querer guardar esta receita!


Experimente e depois, por favor deixe um comentário.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

Notes
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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

Instructions

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Beef Wellington
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Fusion Wizard - Rooftop Eatery in Tokyo

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Beef Wellington

Beef Wellington is a luxurious dish featuring tender beef fillet coated with a flavorful mushroom duxelles and wrapped in a golden, flaky puff pastry. Perfect for special occasions, this recipe combines rich flavors and impressive presentation, making it the ultimate centerpiece for any celebration.

4 Servings

813 calories / Serve

Prep Time:

30 mins

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30 mins

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30 mins

Prep Time:

30 mins

classificação média é 3 de 5

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