Bola de carne rápida e deliciosa
Uma receita muito prática para fazer num instante e que pode ser feita com qualquer ingrediente que tenha em casa, como salsichas, presunto, chouriço, fiambre... Para um lanche ou um jantar rápido, nunca falha!

Esta bola de carne rápida e deliciosa é feita com uma massa simples, com fermento de bolos e não precisa de fermentar. Fica pronta num instante e é mesmo muito boa. Desde que tenha queijo, os restantes ingredientes podem mesmo ser os que mais gostar.
É só juntar tudo, por no tabuleiro e cozer no forno. Em 30 minutos, tem uma bola prontinha a servir. Perfeita!
Bola de carne rápida
Ingredientes
230 gr de queijo ralado (parmesão, mozzarella ou mistura)
240 gr de farinha
240 ml de leite
4 ovos
120 gr de óleo
2 colheres de chá de fermento p/ bolos
½ colher de chá de sal
150 gr de presunto, (ou fiambre, salsichas, chouriço) em cubos
80 gr de tomate maduro cortado em pedaços
80 gr de milho cozido escorrido
15 gr de cebolinho picado
Como fazer:
Aquecer o forno a 180°C. Untar com óleo e forrar com papel vegetal uma forma retangular (35x22 cm aprox.).
Colocar numa taça a farinha, o leite, os ovos, o óleo, o fermento e o sal e misturar bem com uma vara de arames. Adicionar 80 gr do queijo ralado e misturar.
Deitar metade da massa na forma, distribuir o presunto, metade do queijo restante, o tomate e o milho.
Cobrir com a restante massa, polvilhar com o restante queijo ralado e polvilhar com o cebolinho.
Levar ao forno cerca de 30 minutos até ficar bem douradinha. Fazer o teste do palito, retirar, deixar arrefecer e cortar em quadrados.
Depois de cortada, desaparece logo...
Experimente e depois, por favor, deixe um comentário.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
Notes



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.
Instructions
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Beef Wellington

Fusion Wizard - Rooftop Eatery in Tokyo
Author Name

Beef Wellington
Beef Wellington is a luxurious dish featuring tender beef fillet coated with a flavorful mushroom duxelles and wrapped in a golden, flaky puff pastry. Perfect for special occasions, this recipe combines rich flavors and impressive presentation, making it the ultimate centerpiece for any celebration.
4 Servings
813 calories / Serve
Prep Time:
30 mins
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30 mins
Prep Time:
30 mins
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30 mins
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