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Bolachas de manteiga de amendoim

Se soubesse que estas bolachas de manteiga de amendoim eram tão simples de fazer e iam ter tanto sucesso, não tinha esperado tanto até experimentar.

Sem manteiga, sem farinha, e a massa demora menos de 5 minutos a fazer.

bolachas de manteiga de amendoim

Depois de cozidas, desaparecem num instante.

Fiz o teste com crianças, adolescentes e adultos e todos foram unânimes: estas bolachas são uma delícia!


Bolachas de manteiga de amendoim


Ingredientes:


  • 260 gr de manteiga de amendoim cremosa

  • 1 ovo grande

  • 200 gr de açúcar e mais um pouco para polvilhar

  • 1 colher de chá de bicarbonato de sódio

  • 1 colher de chá de extrato de baunilha (opcional)

  • ¼ colher de chá de sal grosso


Como fazer:


  1. Aquecer o forno a 180°C e forrar um tabuleiro com papel vegetal

  2. Numa taça bater com batedeira, ou à mão, com colher de pau, (a massa fica grossa) a manteiga de amendoim, o ovo, o açúcar, o bicarbonato, a baunilha e o sal até incorporar bem.

  3. Retirar a massa com uma colher de sopa e enrolar em bolinhas. Colocar no tabuleiro com alguma distância entre elas. Usando um garfo, pressionar as bolinhas num padrão cruzado, achatando até obter uma espessura de 1 cm.

  4. Cozer durante 18 a 22 minutos, até ficarem douradinhas. Quando saem do forno estão moles, mas deixam-se arrefecer sobre uma rede e ficam perfeitas.

Não há desculpas para não fazer estas bolachinhas!

Experimente e depois, por favor deixe o seu comentário.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

Notes
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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

Instructions

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Beef Wellington
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Fusion Wizard - Rooftop Eatery in Tokyo

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Beef Wellington

Beef Wellington is a luxurious dish featuring tender beef fillet coated with a flavorful mushroom duxelles and wrapped in a golden, flaky puff pastry. Perfect for special occasions, this recipe combines rich flavors and impressive presentation, making it the ultimate centerpiece for any celebration.

4 Servings

813 calories / Serve

Prep Time:

30 mins

Prep Time:

30 mins

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30 mins

Prep Time:

30 mins

classificação média é 3 de 5

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