Bolachas de manteiga de amendoim
Se soubesse que estas bolachas de manteiga de amendoim eram tão simples de fazer e iam ter tanto sucesso, não tinha esperado tanto até experimentar.
Sem manteiga, sem farinha, e a massa demora menos de 5 minutos a fazer.

Depois de cozidas, desaparecem num instante.
Fiz o teste com crianças, adolescentes e adultos e todos foram unânimes: estas bolachas são uma delícia!
Bolachas de manteiga de amendoim
Ingredientes:
260 gr de manteiga de amendoim cremosa
1 ovo grande
200 gr de açúcar e mais um pouco para polvilhar
1 colher de chá de bicarbonato de sódio
1 colher de chá de extrato de baunilha (opcional)
¼ colher de chá de sal grosso
Como fazer:
Aquecer o forno a 180°C e forrar um tabuleiro com papel vegetal
Numa taça bater com batedeira, ou à mão, com colher de pau, (a massa fica grossa) a manteiga de amendoim, o ovo, o açúcar, o bicarbonato, a baunilha e o sal até incorporar bem.
Retirar a massa com uma colher de sopa e enrolar em bolinhas. Colocar no tabuleiro com alguma distância entre elas. Usando um garfo, pressionar as bolinhas num padrão cruzado, achatando até obter uma espessura de 1 cm.
Cozer durante 18 a 22 minutos, até ficarem douradinhas. Quando saem do forno estão moles, mas deixam-se arrefecer sobre uma rede e ficam perfeitas.
Não há desculpas para não fazer estas bolachinhas!
Experimente e depois, por favor deixe o seu comentário.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
Notes



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.
Instructions
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Beef Wellington

Fusion Wizard - Rooftop Eatery in Tokyo
Author Name

Beef Wellington
Beef Wellington is a luxurious dish featuring tender beef fillet coated with a flavorful mushroom duxelles and wrapped in a golden, flaky puff pastry. Perfect for special occasions, this recipe combines rich flavors and impressive presentation, making it the ultimate centerpiece for any celebration.
4 Servings
813 calories / Serve
Prep Time:
30 mins
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30 mins
Prep Time:
30 mins
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30 mins
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