Charlotte de torta com gelado
Uma sobremesa deliciosa apenas com 2 ingredientes e que se faz em 10 minutos? Sim, é mesmo isso! Acho que até em menos tempo se consegue fazer este bolo gelado que vai agradar a todos.

Antes de servir, deixar congelar bem para que as fatias saiam direitinhas. Mas se não tiver tempo, acredite que se come todo, mesmo escangalhado...
Já experimentei com outras tortas, mas a Dancake de morango foi a que gostámos mais. Pode ser com qualquer torta, desde que não tenha uma cobertura por cima, porque estala toda.
Vai precisar de:
2 tortas do sabor que preferir (usei torta de morango Dancake)
1,5 litros de gelado de baunilha
Passo 1:
Retirar o gelado do congelador e deixar uns 15 minutos à temperatura ambiente.
Forrar uma taça redonda com película aderente.
Cortar a torta em fatias com a grossura de um dedo e forrar a taça, apertando bem para tapar todos os espaços.
Passo 2:
Rechear com o gelado amolecido, comprimindo bem com uma colher.
Levar ao congelador até à hora de servir.
Depois, virar sobre o prato de servir e, com a ajuda da película aderente, desenformar.
Já está!

Pode haver sobremesas mais simples do que esta, mas se calhar não são tão bonitas, nem tão deliciosas...
Experimente e depois, por favor, deixe um comentário.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
Notes



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.
Instructions
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Beef Wellington

Fusion Wizard - Rooftop Eatery in Tokyo
Author Name

Beef Wellington
Beef Wellington is a luxurious dish featuring tender beef fillet coated with a flavorful mushroom duxelles and wrapped in a golden, flaky puff pastry. Perfect for special occasions, this recipe combines rich flavors and impressive presentation, making it the ultimate centerpiece for any celebration.
4 Servings
813 calories / Serve
Prep Time:
30 mins
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30 mins
Prep Time:
30 mins
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30 mins
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