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Charlotte de torta com gelado

Uma sobremesa deliciosa apenas com 2 ingredientes e que se faz em 10 minutos? Sim, é mesmo isso! Acho que até em menos tempo se consegue fazer este bolo gelado que vai agradar a todos.


Um bolo com torta Dancake com recheio de gelado
Charlotte de torta e gelado

Antes de servir, deixar congelar bem para que as fatias saiam direitinhas. Mas se não tiver tempo, acredite que se come todo, mesmo escangalhado...

Já experimentei com outras tortas, mas a Dancake de morango foi a que gostámos mais. Pode ser com qualquer torta, desde que não tenha uma cobertura por cima, porque estala toda.

 

Vai precisar de:

  • 2 tortas do sabor que preferir (usei torta de morango Dancake)

  • 1,5 litros de gelado de baunilha

Passo 1:


Retirar o gelado do congelador e deixar uns 15 minutos à temperatura ambiente.

Forrar uma taça redonda com película aderente.

Cortar a torta em fatias com a grossura de um dedo e forrar a taça, apertando bem para tapar todos os espaços.


Passo 2:



Rechear com o gelado amolecido, comprimindo bem com uma colher.

Levar ao congelador até à hora de servir.

Depois, virar sobre o prato de servir e, com a ajuda da película aderente, desenformar.


 

Já está!




Pode haver sobremesas mais simples do que esta, mas se calhar não são tão bonitas, nem tão deliciosas...





Experimente e depois, por favor, deixe um comentário.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

Notes
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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

Instructions

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Beef Wellington
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Fusion Wizard - Rooftop Eatery in Tokyo

Author Name
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Beef Wellington

Beef Wellington is a luxurious dish featuring tender beef fillet coated with a flavorful mushroom duxelles and wrapped in a golden, flaky puff pastry. Perfect for special occasions, this recipe combines rich flavors and impressive presentation, making it the ultimate centerpiece for any celebration.

4 Servings

813 calories / Serve

Prep Time:

30 mins

Prep Time:

30 mins

Prep Time:

30 mins

Prep Time:

30 mins

classificação média é 3 de 5

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