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Corn dogs

Diretamente dos Estados Unidos, este clássico street food não custa nada a fazer. Não é exatamente uma refeição saudável, é claro, mas pode ser uma ideia diferente para um lanche, um aperitivo ou um jantar no sofá.

E um dia não são dias!...



São precisos alguns palitos de espetadas para furar as salsichas.

Como servi-los? Com Ketchup, mostarda e maionese e a inseparável batata frita. Não se preocupe com as calorias, na próxima refeição come salada!


Corn dogs


Ingredientes


  • 10 salsichas para hot-dog

  • 20 palitos de espetadas

  • 140 gr de farinha de milho

  • 130 gr de farinha

  • 30 gr de açúcar

  • 250 ml de leite

  • 1 ovo

  • Sal e pimenta a gosto

  • 1/2 colher de chá de paprica (se gostar)

  • Óleo para fritar


Como fazer:


  1. Aquecer o óleo numa fritadeira elétrica ou no fogão.

  2. Cortar as salsichas ao meio, ou em três bocados, para não ficarem tão compridas, e colocar cada bocado num espeto.

  3. Numa taça, misturar as farinhas, o açúcar, uma pitada de sal e pimenta e a paprica.

  4. Depois, misturar o leite com o ovo. Juntar aos ingredientes secos e bater com uma vara de arames ou batedeira. A massa deve ficar lisa e sem grumos.

  5. Deitar a massa num copo alto e largo.

  6. Mergulhar as salsichas na massa, uma a uma e depois no óleo quente.

  7. Para formar uma crosta crocante, girar uniformemente o corn dog, segurando pelo palito.

  8. Deixar fritar cerca de 5 minutos. Assim que estiverem dourados, retirar do óleo e deixar escorrer sobre papel de cozinha.

Servir quentinhos, acompanhados de batatas fritas e molhos.

Uma desgraça!... e não se consegue comer só um...


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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

Notes
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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

Instructions

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Beef Wellington
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Fusion Wizard - Rooftop Eatery in Tokyo

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Beef Wellington

Beef Wellington is a luxurious dish featuring tender beef fillet coated with a flavorful mushroom duxelles and wrapped in a golden, flaky puff pastry. Perfect for special occasions, this recipe combines rich flavors and impressive presentation, making it the ultimate centerpiece for any celebration.

4 Servings

813 calories / Serve

Prep Time:

30 mins

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30 mins

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30 mins

Prep Time:

30 mins

classificação média é 3 de 5

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