Corn dogs
Diretamente dos Estados Unidos, este clássico street food não custa nada a fazer. Não é exatamente uma refeição saudável, é claro, mas pode ser uma ideia diferente para um lanche, um aperitivo ou um jantar no sofá.
E um dia não são dias!...

São precisos alguns palitos de espetadas para furar as salsichas.
Como servi-los? Com Ketchup, mostarda e maionese e a inseparável batata frita. Não se preocupe com as calorias, na próxima refeição come salada!
Corn dogs
Ingredientes
10 salsichas para hot-dog
20 palitos de espetadas
140 gr de farinha de milho
130 gr de farinha
30 gr de açúcar
250 ml de leite
1 ovo
Sal e pimenta a gosto
1/2 colher de chá de paprica (se gostar)
Óleo para fritar
Como fazer:
Aquecer o óleo numa fritadeira elétrica ou no fogão.
Cortar as salsichas ao meio, ou em três bocados, para não ficarem tão compridas, e colocar cada bocado num espeto.
Numa taça, misturar as farinhas, o açúcar, uma pitada de sal e pimenta e a paprica.
Depois, misturar o leite com o ovo. Juntar aos ingredientes secos e bater com uma vara de arames ou batedeira. A massa deve ficar lisa e sem grumos.
Deitar a massa num copo alto e largo.
Mergulhar as salsichas na massa, uma a uma e depois no óleo quente.
Para formar uma crosta crocante, girar uniformemente o corn dog, segurando pelo palito.
Deixar fritar cerca de 5 minutos. Assim que estiverem dourados, retirar do óleo e deixar escorrer sobre papel de cozinha.
Servir quentinhos, acompanhados de batatas fritas e molhos.
Uma desgraça!... e não se consegue comer só um...
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
Notes



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.
Instructions
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Beef Wellington

Fusion Wizard - Rooftop Eatery in Tokyo
Author Name

Beef Wellington
Beef Wellington is a luxurious dish featuring tender beef fillet coated with a flavorful mushroom duxelles and wrapped in a golden, flaky puff pastry. Perfect for special occasions, this recipe combines rich flavors and impressive presentation, making it the ultimate centerpiece for any celebration.
4 Servings
813 calories / Serve
Prep Time:
30 mins
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30 mins
Prep Time:
30 mins
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30 mins
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