Hamburguer caseiro
Não há nada como um hamburguer caseiro no pão para fazer as delícias das crianças da casa. Já agora, os adultos também...

Estes hambúrgueres caseiros são tão fáceis de fazer que nem precisavam de receita. Ainda assim, para quem às vezes não tem ideias, aqui vai!
Hamburguer caseiro
Ingredientes
Para 4 hambúrgueres:
1 cebola pequena muito bem picada
500 gr de carne de vaca picada
Sal, pimenta e alho em pó
1 colher de sopa de óleo
1 pouco de manteiga
4 pães de hambúrguer
Todos, ou qualquer um dos seguintes para servir: ovo estrelado, queijo cheddar, tomate fatiado, beterraba, cebola roxa, maionese, ketchup, folhas de alface.
Como fazer:
Colocar a carne picada numa tigela com a cebola picada e tempere com sal, pimenta e alho em pó. Misture muito bem com as mãos.
Dividir a mistura em quatro. Molhar levemente as mãos e fazer 4 bolas do tamanho de uma bola de tênis.
Com a palma da mão carregar suavemente para achatar os hambúrgueres até ficarem com cerca de 2 cm de espessura. Todos os hambúrgueres devem ter a mesma espessura para que cozinhem uniformemente.
Colocar num prato, cobrir com película e levar ao frigorífico pelo menos durante 30 minutos.
Grelhar ou fritar os hambúrgueres durante 2-3 minutos de cada lado.
Aquecer os pãezinhos, barrar com os molhos e colocar um hambúrguer em cada pão. Guarnecer com os ingredientes que mais gostar.
Servir quentinhos.
São uma delícia e muito fáceis de fazer. Para o jantar de domingo, quando não apetece fazer nada são uma opção deliciosa.
Experimente e depois, por favor, comente.
1
Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
1
Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
1
Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
1
Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
Notes



1
Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



1
Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



1
Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



1
Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.
Instructions
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Beef Wellington

Fusion Wizard - Rooftop Eatery in Tokyo
Author Name

Beef Wellington
Beef Wellington is a luxurious dish featuring tender beef fillet coated with a flavorful mushroom duxelles and wrapped in a golden, flaky puff pastry. Perfect for special occasions, this recipe combines rich flavors and impressive presentation, making it the ultimate centerpiece for any celebration.
4 Servings
813 calories / Serve
Prep Time:
30 mins
Prep Time:
30 mins
Prep Time:
30 mins
Prep Time:
30 mins
Only you can see this banner. For editing purposes, a sample recipe is displayed. To show the widget on your live site, open the Settings Panel and assign a recipe to specific posts using the Dashboard.
Comments