Mania das dietas

Não sei se também vos acontece, mas comigo, a mania das dietas é por fases… Há alturas em que como tudo o que me apetece sem culpas e outras em que parece que olho para as refeições e começo a contar as calorias e a imaginar as partes do meu corpo onde se vão depositar mais gorduras.
A balança não engana e a minha anda a enviar-me sinais há vários meses.
É hora de parar com os alimentos processados, enchidos, gorduras e açúcares.
O corpo agradece e a auto-estima cresce.
Nesta fase saudável e de refeições com poucas calorias, experimento receitas que possa fazer para todos ou, pelo menos, adaptar com pouco trabalho.
Nasce assim a nova categoria neste blog – “Sem (des)culpas”.
Claro que para emagrecer, não há segredos… tem mesmo de se comer menos, e melhor!
Isso não quer dizer que se ande sempre com fome... Mas a verdade é que quanto mais avançamos na idade, mais depressa ganhamos peso e mais difícil é perdê-lo.
Com a quantidade de informação que nos chega, fica difícil escolher uma dieta.
Posso dizer, por experiência própria, que nenhuma dieta resulta se não for levada a sério. E, claro, se voltarmos aos mesmos hábitos, voltamos ao mesmo peso...
Reduzir os hidratos, comer várias vezes ao dia, beber muita água, fazer exercício...
Para uma vida longa e de qualidade, uma boa alimentação é fundamental.
Então, começamos?
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
Notes



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.
Instructions
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Beef Wellington

Fusion Wizard - Rooftop Eatery in Tokyo
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Beef Wellington
Beef Wellington is a luxurious dish featuring tender beef fillet coated with a flavorful mushroom duxelles and wrapped in a golden, flaky puff pastry. Perfect for special occasions, this recipe combines rich flavors and impressive presentation, making it the ultimate centerpiece for any celebration.
4 Servings
813 calories / Serve
Prep Time:
30 mins
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30 mins
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30 mins
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30 mins
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