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Muffins de baunilha e mirtilos

Vai ficar fã destes muffins maravilhosos. E fazem-se num instante!


Esta receita de muffins é tão fácil que até parece que não vai dar nada de jeito... mas dá! Dá uns bolinhos deliciosos e que desaparecem antes de arrefecerem.


Vai ficar fã destes muffins maravilhosos. E fazem-se num instante!  Esta receita de muffins é tão fácil que até parece que não vai dar nada de jeito... mas dá! Dá uns bolinhos deliciosos e que desaparecem antes de arrefecerem.
Muffins de baunilha e mirtilos

Vai conseguir fazer 12 muffins com as quantidades desta receita e pode fazê-los diretamente nas forminhas de papel. Eu prefiro a minha forma de silicone e depois ponho nas forminhas.


Experimente estes muffins, não se vai arrepender.


 

Ingredientes:

  • 250 gr de farinha

  • 2 colheres de chá de fermento

  • 150 gr de açúcar

  • 175 ml de leite

  • 1 colher de chá de aroma de baunilha

  • 2 ovos grandes

  • 150 ml de óleo

  • 90 gr de mirtilos

Ligar o forno nos 180ºC e untar 12 formas de muffins


Vamos começar.

Juntar todos os ingredientes exceto os mirtilos e misturar com a batedeira elétrica ou no robot de cozinha até ficar uma mistura fina e sem grumos. Adicione os mirtilos e envolva com uma espátula, com cuidado para não os esmagar.

Deite o preparado nas formas, tendo o cuidado de distribuir os mirtilos por todos os muffins.

Levar ao forno e deixar cozer por 25-30 minutos.

 

Estão prontos!


Agora é só deixar os muffins arrefecerem um bocadinho, porque os mirtilos que ficam no fundo descolam melhor.

Uma maravilha!

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

Notes
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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

Instructions

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Beef Wellington
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Fusion Wizard - Rooftop Eatery in Tokyo

Author Name
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Beef Wellington

Beef Wellington is a luxurious dish featuring tender beef fillet coated with a flavorful mushroom duxelles and wrapped in a golden, flaky puff pastry. Perfect for special occasions, this recipe combines rich flavors and impressive presentation, making it the ultimate centerpiece for any celebration.

4 Servings

813 calories / Serve

Prep Time:

30 mins

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30 mins

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30 mins

Prep Time:

30 mins

classificação média é 3 de 5

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