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Pão de manteiga

A surpresa neste pão é mesmo o sabor e a textura. Na verdade, a surpresa é tanta que não vai conseguir parar de comer... até acabar!

Esta é uma receita do chef Rudolph van Veen, um pasteleiro holandês que tem o dom de tornar simples as receitas mais complicadas. E nunca falha!




Pão de manteiga


Ingredientes


Para a massa:

  • 120 ml de leite morno

  • 1 saqueta de fermento seco

  • 1 colher de sopa de açúcar

  • 450gr de farinha

  • 1 pitada de sal

  • 2 ovos

  • 75 gr de manteiga fria

Para a cobertura:

  • 300 gr de manteiga fria

  • 50 gr de amêndoa laminada

  • 50 gr de açúcar

  • 1 colher de chá de canela em pó



Como fazer:


As instruções devem ser sempre curtas e diretas.

  1. Forrar um tabuleiro de forno com 25x40cm com papel vegetal.

  2. Colocar os ingredientes, pela ordem em que são descritos, na batedeira ou robot de cozinha e amassar até obter uma massa lisa.

  3. Estender esta massa pela superfície do tabuleiro, cobrir com película e deixar levedar durante 30 minutos.

  4. Com o dedo, fazer furos na massa crescida, com um espaço de cerca de 1 centímetro entre eles.

  5. Cortar a manteiga em cubinhos e colocar 1 cubinho em cada buraco. Vai parecer muita manteiga, mas é mesmo assim...

  6. Cobrir com as amêndoas laminadas.

  7. Misturar o açúcar com a canela em pó e polvilhar sobre a massa.

  8. Deixar levedar durante cerca de 20 minutos.

  9. Aquecer o forno a 200ºC e cozer o pão de manteiga durante 20 minutos, até ficar douradinho e crocante.

Prove morninho... é uma delícia!

Experimente, e depois, por favor, deixe um comentário.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

Notes
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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

Instructions

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Beef Wellington
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Fusion Wizard - Rooftop Eatery in Tokyo

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Beef Wellington

Beef Wellington is a luxurious dish featuring tender beef fillet coated with a flavorful mushroom duxelles and wrapped in a golden, flaky puff pastry. Perfect for special occasions, this recipe combines rich flavors and impressive presentation, making it the ultimate centerpiece for any celebration.

4 Servings

813 calories / Serve

Prep Time:

30 mins

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30 mins

Prep Time:

30 mins

classificação média é 3 de 5

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