Pão de manteiga
A surpresa neste pão é mesmo o sabor e a textura. Na verdade, a surpresa é tanta que não vai conseguir parar de comer... até acabar!
Esta é uma receita do chef Rudolph van Veen, um pasteleiro holandês que tem o dom de tornar simples as receitas mais complicadas. E nunca falha!
Pão de manteiga
Ingredientes
Para a massa:
120 ml de leite morno
1 saqueta de fermento seco
1 colher de sopa de açúcar
450gr de farinha
1 pitada de sal
2 ovos
75 gr de manteiga fria
Para a cobertura:
300 gr de manteiga fria
50 gr de amêndoa laminada
50 gr de açúcar
1 colher de chá de canela em pó
Como fazer:
As instruções devem ser sempre curtas e diretas.
Forrar um tabuleiro de forno com 25x40cm com papel vegetal.
Colocar os ingredientes, pela ordem em que são descritos, na batedeira ou robot de cozinha e amassar até obter uma massa lisa.
Estender esta massa pela superfície do tabuleiro, cobrir com película e deixar levedar durante 30 minutos.
Com o dedo, fazer furos na massa crescida, com um espaço de cerca de 1 centímetro entre eles.
Cortar a manteiga em cubinhos e colocar 1 cubinho em cada buraco. Vai parecer muita manteiga, mas é mesmo assim...
Cobrir com as amêndoas laminadas.
Misturar o açúcar com a canela em pó e polvilhar sobre a massa.
Deixar levedar durante cerca de 20 minutos.
Aquecer o forno a 200ºC e cozer o pão de manteiga durante 20 minutos, até ficar douradinho e crocante.
Prove morninho... é uma delícia!
Experimente, e depois, por favor, deixe um comentário.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
Notes



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.
Instructions
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Beef Wellington

Fusion Wizard - Rooftop Eatery in Tokyo
Author Name

Beef Wellington
Beef Wellington is a luxurious dish featuring tender beef fillet coated with a flavorful mushroom duxelles and wrapped in a golden, flaky puff pastry. Perfect for special occasions, this recipe combines rich flavors and impressive presentation, making it the ultimate centerpiece for any celebration.
4 Servings
813 calories / Serve
Prep Time:
30 mins
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30 mins
Prep Time:
30 mins
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30 mins
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