Pizza low carb
Para quem gosta de pizza mas não quer abusar nos hidratos, esta versão de pizza low carb, com uma base de curgete, é a solução!

A base é feita com curgete e queijo e o recheio é mesmo com o que tiver no frigorífico. Vale a pena dedicar um bocadinho do seu tempo a fazer o molho de tomate, não se vai arrepender. Depois, é só dar asas à imaginação.
Pizza low carb
Ingredientes
Para a base:
600 gr de curgete ralada
1 colher de chá de sal
2 ovos
180 gr de queijo mozarella ralado
20 gr de queijo parmesão ralado (opcional)
Para o recheio:
1/2 receita de molho de tomate
1/2 cebola em rodelas fininhas
1/4 de pimento em tirinhas
100 gr de fiambre em cubos
3 fatias finas de chourição em pedaços
100 gr de queijo ralado
orégãos q.b.
Como fazer:
Colocar a curgete ralada num coador e polvilhar com o sal. Deixar escorrer durante 1 hora. Passado este tempo, escorrer bem com as mãos ou um pano fino e deitar numa taça.
Ligar o forno a 220ºC e forrar um tabuleiro de forno com papel vegetal.
Juntar à curgete reservada os queijos ralados e os ovos ligeiramente batidos e misturar muito bem.
Espalhar esta mistura sobre o papel vegetal e levar a cozer no forno durante 30 minutos.
Com uma colher de sopa, espalhar metade do molho de tomate sobre a base de pizza já cozida e, por cima, dispor as rodelas de cebola, o pimento vermelho, o fiambre e o chourição. Polvilhar com o queijo ralado e temperar com orégãos.
Levar novamente ao forno até derreter o queijo e ficar douradinha.
Uma delícia para comer sem culpas!
Experimente e depois, por favor, deixe um comentário.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
Notes



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.
Instructions
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Beef Wellington

Fusion Wizard - Rooftop Eatery in Tokyo
Author Name

Beef Wellington
Beef Wellington is a luxurious dish featuring tender beef fillet coated with a flavorful mushroom duxelles and wrapped in a golden, flaky puff pastry. Perfect for special occasions, this recipe combines rich flavors and impressive presentation, making it the ultimate centerpiece for any celebration.
4 Servings
813 calories / Serve
Prep Time:
30 mins
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30 mins
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30 mins
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30 mins
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