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Pizza low carb

Para quem gosta de pizza mas não quer abusar nos hidratos, esta versão de pizza low carb, com uma base de curgete, é a solução!

pizza low carb

A base é feita com curgete e queijo e o recheio é mesmo com o que tiver no frigorífico. Vale a pena dedicar um bocadinho do seu tempo a fazer o molho de tomate, não se vai arrepender. Depois, é só dar asas à imaginação.


Pizza low carb


Ingredientes

Para a base:

  • 600 gr de curgete ralada

  • 1 colher de chá de sal

  • 2 ovos

  • 180 gr de queijo mozarella ralado

  • 20 gr de queijo parmesão ralado (opcional)


Para o recheio:

  • 1/2 receita de molho de tomate

  • 1/2 cebola em rodelas fininhas

  • 1/4 de pimento em tirinhas

  • 100 gr de fiambre em cubos

  • 3 fatias finas de chourição em pedaços

  • 100 gr de queijo ralado

  • orégãos q.b.



Como fazer:


  1. Colocar a curgete ralada num coador e polvilhar com o sal. Deixar escorrer durante 1 hora. Passado este tempo, escorrer bem com as mãos ou um pano fino e deitar numa taça.

  2. Ligar o forno a 220ºC e forrar um tabuleiro de forno com papel vegetal.

  3. Juntar à curgete reservada os queijos ralados e os ovos ligeiramente batidos e misturar muito bem.

  4. Espalhar esta mistura sobre o papel vegetal e levar a cozer no forno durante 30 minutos.

  5. Com uma colher de sopa, espalhar metade do molho de tomate sobre a base de pizza já cozida e, por cima, dispor as rodelas de cebola, o pimento vermelho, o fiambre e o chourição. Polvilhar com o queijo ralado e temperar com orégãos.

  6. Levar novamente ao forno até derreter o queijo e ficar douradinha.




Uma delícia para comer sem culpas!

Experimente e depois, por favor, deixe um comentário.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

Notes
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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

Instructions

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Beef Wellington
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Fusion Wizard - Rooftop Eatery in Tokyo

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Beef Wellington

Beef Wellington is a luxurious dish featuring tender beef fillet coated with a flavorful mushroom duxelles and wrapped in a golden, flaky puff pastry. Perfect for special occasions, this recipe combines rich flavors and impressive presentation, making it the ultimate centerpiece for any celebration.

4 Servings

813 calories / Serve

Prep Time:

30 mins

Prep Time:

30 mins

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30 mins

Prep Time:

30 mins

classificação média é 3 de 5

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