Snack de ameixas e frutos secos
Um snack super saudável, com poucas calorias e que tira mesmo a fome.
Para aquelas horas em que já não se aguenta sem comer qualquer coisa... de preferência doce.

Feitas com ameixas ou tâmaras secas e frutos secos (substitui os pistachios por amêndoas.), este snack é mesmo uma delícia. E ainda por cima têm o aspeto de salame de chocolate...
Não há desculpas!
Snack de ameixas e frutos secos
Ingredientes
50 gr de manteiga
250 gr de ameixas secas (ou tâmaras secas) sem caroço
50 gr de açúcar
20 gr de pistachios
20 gr de amêndoas
20 gr de caju
50 gr de bolachas de água e sal
Sementes de sésamo
Como fazer:
Por uma folha de papel vegetal na bancada da cozinha e polvilhar com as sementes de sésamo.
Picar finamente as ameixas secas, picar grosseiramente os frutos secos e partir as bolachas em pedaços.
Derreter a manteiga num tacho em lume brando, juntar as ameixas e o açúcar e cozinhar durante cerca de 10 minutos, até que fiquem moles e com um aspeto pegajoso.
Juntar os frutos secos e as bolachas e envolver bem.
Deitar a mistura de ameixas no papel vegetal reservado, em cima das sementes e, com a ajuda do papel, formar um rolo bem apertado, com a espessura de aprox. 4 cm.
Arrefecer no frigorífico por 1 hora.
Depois de frio, cortar em fatias de cerca de 1 cm.
Os seus snacks estão prontos! Cada fatia tem cerca de 60 calorias, mas não vale comê-las todas de uma vez... Guarde no frigorífico numa caixa que se conservam por três semanas. Garanto que não vão durar tanto...
Experimente e depois, por favor, deixe um comentário.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
Notes



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.
Instructions
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Beef Wellington

Fusion Wizard - Rooftop Eatery in Tokyo
Author Name

Beef Wellington
Beef Wellington is a luxurious dish featuring tender beef fillet coated with a flavorful mushroom duxelles and wrapped in a golden, flaky puff pastry. Perfect for special occasions, this recipe combines rich flavors and impressive presentation, making it the ultimate centerpiece for any celebration.
4 Servings
813 calories / Serve
Prep Time:
30 mins
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30 mins
Prep Time:
30 mins
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30 mins
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