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Snack de ameixas e frutos secos

Um snack super saudável, com poucas calorias e que tira mesmo a fome.

Para aquelas horas em que já não se aguenta sem comer qualquer coisa... de preferência doce.


Snack saudável com poucas calorias.
Snacks de ameixas

Feitas com ameixas ou tâmaras secas e frutos secos (substitui os pistachios por amêndoas.), este snack é mesmo uma delícia. E ainda por cima têm o aspeto de salame de chocolate...

Não há desculpas!


Snack de ameixas e frutos secos


Ingredientes


  • 50 gr de manteiga

  • 250 gr de ameixas secas (ou tâmaras secas) sem caroço

  • 50 gr de açúcar

  • 20 gr de pistachios

  • 20 gr de amêndoas

  • 20 gr de caju

  • 50 gr de bolachas de água e sal

  • Sementes de sésamo

Como fazer:


  1. Por uma folha de papel vegetal na bancada da cozinha e polvilhar com as sementes de sésamo.

  2. Picar finamente as ameixas secas, picar grosseiramente os frutos secos e partir as bolachas em pedaços.

  3. Derreter a manteiga num tacho em lume brando, juntar as ameixas e o açúcar e cozinhar durante cerca de 10 minutos, até que fiquem moles e com um aspeto pegajoso.

  4. Juntar os frutos secos e as bolachas e envolver bem.

  5. Deitar a mistura de ameixas no papel vegetal reservado, em cima das sementes e, com a ajuda do papel, formar um rolo bem apertado, com a espessura de aprox. 4 cm.

  6. Arrefecer no frigorífico por 1 hora.

  7. Depois de frio, cortar em fatias de cerca de 1 cm.

Os seus snacks estão prontos! Cada fatia tem cerca de 60 calorias, mas não vale comê-las todas de uma vez... Guarde no frigorífico numa caixa que se conservam por três semanas. Garanto que não vão durar tanto...


Experimente e depois, por favor, deixe um comentário.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

Notes
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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

Instructions

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Beef Wellington
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Fusion Wizard - Rooftop Eatery in Tokyo

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Beef Wellington

Beef Wellington is a luxurious dish featuring tender beef fillet coated with a flavorful mushroom duxelles and wrapped in a golden, flaky puff pastry. Perfect for special occasions, this recipe combines rich flavors and impressive presentation, making it the ultimate centerpiece for any celebration.

4 Servings

813 calories / Serve

Prep Time:

30 mins

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30 mins

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30 mins

Prep Time:

30 mins

classificação média é 3 de 5

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