Tiramisu de morangos
Desde que experimentei esta receita, já repeti vezes sem conta. Para além de dar para muita gente, tem pouco açúcar e é muito fresquinha.

Na verdade nem precisa de receita para fazer esta sobremesa, porque é tão fácil que vai ficar logo na memória. Ainda assim, deixo aqui os ingredientes e as instruções para que saia perfeita. Uma delícia!
Tiramisu de morangos
Ingredientes
1 kg de morangos
500 gr de mascarpone
2 pacotes de natas para bater (usei Longa Vida)
2 pacotes de palitos La Reine
50 gr de açúcar
Como fazer:
Vai precisar de um pirex grande, de preferência transparente.
Num copo, triturar metade dos morangos até ficarem num puré homogéneo. Deitar numa taça onde consiga mergulhar os palitos La Reine. Partir em bocadinhos os restantes morangos e reservar.
Numa taça grande deitar o mascarpone, as natas e o açúcar e, com uma vara de arames, bater um pouco. Pode bater com uma batedeira elétrica, mas não bata demasiado ou ficará muito espesso.
Mergulhar os palitos La Reine nos morangos triturados e dispor no fundo do pirex numa camada. Cobrir com metade dos morangos partidos e depois com metade da mistura de mascarpone. Fazer nova camada de palitos La Reine mergulhados nos morangos triturados, depois os restantes pedacinhos de morango e por fim a restante mistura de mascarpone.
Decorar com o que sobrou dos morangos triturados e guardar no frigorífico até servir.
Tão fácil e, mesmo assim, linda e maravilhosa...
Experimente e depois, por favor, partilhe um comentário.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
Notes



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.
Instructions
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Beef Wellington

Fusion Wizard - Rooftop Eatery in Tokyo
Author Name

Beef Wellington
Beef Wellington is a luxurious dish featuring tender beef fillet coated with a flavorful mushroom duxelles and wrapped in a golden, flaky puff pastry. Perfect for special occasions, this recipe combines rich flavors and impressive presentation, making it the ultimate centerpiece for any celebration.
4 Servings
813 calories / Serve
Prep Time:
30 mins
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30 mins
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30 mins
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30 mins
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